marți, 13 ianuarie 2009

inceput....de erori

mai intai un virus isi face de cap in noul calculator si el devine ceea ce este acum....un pachet de nervi pentru toata lumea...deja e mult prea complicat de folosit si mult prea enervant....e singurul calculator cu internet...si totusi nu functioneaza...optim...nici macar...
in speranta ca tot lucrul stiut este cel mai bun imi innod degetele in cabluri, stau ghemuita sub un biroul si montez dinozaurul....asta o sa imi rezolve toate problemele...si nu doar ale mele. minunea dureaza doar 2 ore....frimi da cu laba si sar 2 palete de la ventilatoul procesorului...visul s-a terminat. Dupa cateva zile cumpar ventilator, schimb ventilator....insa nu mai merge...visul a murit.
si culmea tehnologiei in materie de calculatoare ....ei bine nici ea nu vrea sa meraga, nu tu net, nu tu chestii prea complicate ca se opreste si crapa, si crapa , si crapa si pana la urma nu rezolva nimic.....sistem nou dar prafuit.....reinstalari ratate si....multi nervi....ar fi bine ca tehnologia sa intre intr-o pauza...una buna in care sa mearga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu